Blog

Hoe kies je de juiste badmat?

De badmat is praktisch onmisbaar in je badkamer. Voor wastafel, douche, bad of toilet moet het comfortabel en praktisch zijn, zonder daarbij de esthetiek te vergeten. De badmat is een accessoire die verstandig moet worden gekozen, omdat het veel verschillende functies heeft. Hoe kies je de juiste badmat voor jouw huis?

Voorkom val- en slippartijen


Het belangrijkste doel van een badmat is om vallen en uitglijden in bad te voorkomen. Een badkamertapijt van slechte kwaliteit kan de bewoners van het huis in gevaar brengen. De meest kwetsbaren zijn kinderen en ouderen. Met de juiste badmat kan je de kans op een val bij het verlaten van het bad en de douche tot een minimum beperken.

Veiligheid is troef


In de directe afvoer van het bad moet een eerste badmat worden gelegd. Wees voorzichtig bij het investeren in een antislip badkamermat. In feite hebben de meeste badkamer-

Lees verder

Badmat van hoge kwaliteit kopen

In huis ga je voor een fijne sfeer en veel comfort. Daarnaast wil je er echt je eigen plekje van maken. Waarschijnlijk heb je al veel gedaan aan de inrichting van de slaapkamer, de keuken en de woonkamer. De badkamer is misschien nog een ondergeschoven kindje. Met een paar leuke accessoires en een handige badmat zorg je heel eenvoudig voor meer rust en sfeer in je badkamer. Daarnaast heeft een item als de badmat ook een bijzonder praktisch nut. Het beschermt je tegen uitglijden wanneer je met natte voeten de douche uitloopt. Ga je je tandenpoetsen? Voorkom dan koude voeten van de tegelvloer. Plaats gewoon een mooie badmat in je eigen favoriete woonstijl. Je hoeft niet bang te zijn dat het lelijk of onhygiënisch wordt, want de badmatten van tegenwoordig zijn heel anders dan die van vroeger. Online vind je een steeds ruimer aanbod van badmatten van hoge kwaliteit. Veelal zijn ze in Europa ontworpen en gemaakt.

Lees verder
To Top