Badmatten

Sorema staat voor kwaliteit, 100% kwaliteit badmatten uit Portugal
Sorteer op
Sorema Badmat - New Plus
Vanaf € 29,30
Levertijd: 1-2 werkdagen
Sorema Badmat - Ribbon
Vanaf € 29,75
Levertijd: 1-3 werkdagen
Sorema Badmat - New York
Vanaf € 36,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Sorema Badmat - Moon
Vanaf € 40,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Sorema Badmat - Mix
Vanaf € 42,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Sorema Badmat - Maze
Vanaf € 42,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Sorema Badmat - London
Vanaf € 45,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Sorema Badmat - Icon
Vanaf € 45,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Sorema Badmat - North
Vanaf € 54,25
Levertijd: 1-3 werkdagen

9 Items

per pagina

Een badmat: lekker warm en knus

De meeste badkamers zijn netjes betegeld, zowel op de vloer als op de muren. Dit is natuurlijk ontzettend praktisch en hygiënisch, omdat je de tegels gemakkelijk kunt schoonhouden. Een klein nadeel is dat betegelde vloeren vaak erg koud aanvoelen. Zeker wanneer je ’s ochtends net wakker bent en naar de wastafel of de douche loopt is dat niet zo prettig. Kies daarom liever voor een fijne badmat. Een badmat is heerlijk warm en voelt lekker knus aan. Zo kun je in alle rust je tanden poetsen, jezelf opfrissen of je make-up bijwerken. Uiteraard is de badmat er in allerlei prachtige uitvoeringen en in vele verschillende maten. Kies voor een mooie variant die jouw badkamer extra laat stralen!

Hoge kwaliteit badmat bestellen

Online vind je heel gemakkelijk en snel jouw ideale nieuwe badmat. Je doet er goed aan om hem te bestellen bij een betrouwbare webshop. Hier ben je verzekerd van een product van de hoogste kwaliteit. Steeds meer webshops voor badtextiel kiezen voor Europese producten. Hierdoor weet je zeker dat het textiel op een eerlijke wijze tot stand is gekomen. Bovendien profiteer je van het eeuwenlange vakmanschap. Zo worden in Portugal al honderden de mooiste badmatten, handdoeken en aanverwante producten vervaardigd. Een ander voordeel is dat de productie in Europa ervoor zorgt dat de levertijden zeer kort zijn.

 

Enorm veel keuze in badmatten

Natuurlijk is ook de uitstraling belangrijk bij het kiezen van een nieuwe badmat. Gelukkig valt er tegenwoordig enorm veel te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een kleine of juist extra grote badmat bestellen. Vanzelfsprekend is er ook een ontzettend ruim aanbod qua kleuren en dessins. Voer de bestaande kleuren uit je badkamer door of kies juist voor een mooie contrasterende tint. De keuze is helemaal aan jou! Je kunt badmatten bestellen met een effen ontwerp, maar ook zijn er prachtige badmatten met streepjes, blokken of andere grafische prints. Blader door het aanbod en kies jouw ideale mat! Overigens is er voor ieder budget een passende mat. Bekijk dus direct welke uitvoering het beste past bij jouw wensen.

 

Luxe uitstraling in jouw badkamer

Door een prachtige badmat van hoge kwaliteit te bestellen, geef je eenvoudig meer uitstraling aan je badkamer. Op deze manier is het net alsof je elke dag weer je eigen spa of wellness inloopt. De badmatten uit de collectie van jouw online specialist in badtextiel vallen bovendien op door hun bijzondere ontwerpen. Ze stralen zoveel meer uit dan een badmat van je lokale warenhuis of discountwinkel. Gun jezelf een badkamer die helemaal af is en kies voor een mooie nieuwe badmat van Europese topkwaliteit.