De badkamer is één van de belangrijkste plekken in het huis. Het hele gezin gebruikt de badkamer zeker twee keer per dag. In de ochtend wil iedereen fris gedoucht de dag beginnen. In de avond willen we ook weer schoon naar bed. Een fijne complete badkamer is hiervoor essentieel. Iedere badkamer heeft minimaal een douche en een wastafel. Veel badkamers hebben echter meer luxe. Denk bijvoorbeeld aan een massage douche, een ligbad, of een complete stoomcabine. Na een drukke werkdag kun je heerlijk ontspannen in je eigen massage douche. Ben je een beetje verkouden, de stoomcabine doet wonderen.

Natte vloer


Iets waar je ook in iedere badkamer mee te maken hebt, is een natte vloer. Als je onder de douche vandaan of uit het bad stapt, dan maak je de vloer nat. Een natte vloer, zeker als je geen vloerverwarming hebt, voelt op zijn zachtst gezegd niet prettig. Daarnaast kan het ook glad worden en dat is gevaarlijk. Als je uitglijdt, kun je hard terecht komen met alle gevolgen van dien. Je kunt natuurlijk een paar handdoeken op de vloer leggen om nog enigszins comfortabel uit bad of de douche te stappen. Naast het feit dat een paar handdoeken op de vloer er rommelig uitziet, blijft het risico op een onvrijwillige glijpartij aanwezig. Als de handdoeken nat worden, kun je alsnog uitglijden, net als wanneer er niets op de vloer ligt.

Badmat maakt het compleet


Het is veel verstandiger om een badmat op de badkamervloer te leggen. Een badmat is specifiek gemaakt voor dit doel. Dat betekent dat je veilig en comfortabel uit de douche of het bad stapt. Een badmat voorkomt dat je uitglijdt. Daarnaast neemt een badmat gemakkelijk water op waardoor je geen last hebt van koude natte voeten. Ook als je op je blote voeten de badkamer in stapt, is een badmat fijn. Je hoeft dan niet op de koude vloer te staan. Met een badmat houd je warme voeten.

Kwaliteit uit Portugal


Met een Sorema badmat maak je de badkamer helemaal compleet. Deze badmat is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo is er altijd een uitvoering te vinden die perfect bij jouw badkamer past. Alle Sorema badmatten zijn van zware kwaliteit uit Portugal en gemaakt van 100% katoen. Daarnaast kun je de badmat omkeren. Dat is wel zo makkelijk en praktisch. Een Sorema badmat is een aanwinst voor iedere badkamer.