Een goede badmat is allang niet meer dat oubollige hoogpolige kleedje in fletse tinten dat je opa en oma in de badkamer hadden liggen. Tegenwoordig kun je kiezen voor moderne uitvoeringen in de leukste kleuren. Hiermee zorg je in en handomdraai voor meer stijl en comfort bij je douche of bad. Om te zorgen dat je matje altijd hygiënisch schoon is, kun je hem natuurlijk ook wassen. Het hoge aandeel katoen zorgt ervoor dat de kwaliteit van je nieuwe badmat langdurig gewaarborgd blijft. Nu rest alleen de vraag nog: waar vind je zo’n mooie mat voor in je badkamer? Als je gaat voor lage tot gemiddelde kwaliteit badmatten kun je terecht bij alle bekende grootwinkelbedrijven en outletwinkels. Kies je voor kwaliteit, dan moet je soms net even wat meer zoeken. Bij Badmat Direct willen we de zoektocht een heel stuk eenvoudiger maken. Je bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor de mooiste badmatten van de hoogste kwaliteit. Nu is het alleen nog maar een kwestie van je favoriete model opzoeken en bestellen. Voor je het weet heb je je jouw nieuwe badmat in huis!


Badtextiel van Portugese topkwaliteit

Alle producten uit onze collectie zijn ontworpen door Europese designspecialisten met een focus op praktische kwaliteit. Vervolgens zijn ze vervaardigd in een atelier in Porto, in het hart van de Portugese textielindustrie. Vanuit hier is het prachtige badtextiel, inclusief jouw nieuwe badmat, overgebracht naar Nederland. Je hoeft in feite dus alleen nog maar je bestelling te plaatsen, waarna je al op korte termijn kunt genieten van heerlijk warme en droge voeten in jouw badkamer. Ben je klaar om te ontdekken welke badmat het beste past bij jouw interieur? Bekijk dan snel ons ruime en betaalbare aanbod! Om je aankoop in onze webshop nog aantrekkelijker te maken geven we geregeld korting op onze prachtige producten. Schrijf je dus zeker in voor onze nieuwsbrief, dan mis je nooit een goede deal!


Ontdek de mogelijkheden bij Badmat Direct

In ons assortiment heb je meer dan voldoende keuze als het gaat om een nieuwe badmat. Zo kun je opteren voor allerlei soorten dessins en patronen. Denk hierbij onder meer aan een gestreept, zigzag of gebloemd exemplaar of kies voor een vrolijke badmat met de beeltenis van een dierenkop. Op deze manier vind je altijd de perfecte variant om je badkamer mee op te leuken. Vanzelfsprekend zijn onze sanitairmatten verkrijgbaar in allerlei schitterende kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een neutrale lichte kleur, een sprekende felle kleur of een warme donkere tint. De keuze is helemaal aan jou! Bij diverse modellen kun je ook nog eens kiezen uit een aantal verschillende formaten. Zo weet je zeker dat je nieuwe badmat perfect in de ruimte past! Heb je vragen over onze collectie of wil je simpelweg eerst nog wat meer weten? Neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice of stuur een mail!